Information april 2021

Städdagen den 24/4

Vårens städdag genomförs på samma sätt som i höstas och deltagandet är helt frivilligt. Vill du delta i städningen (exkl fönsterputs) av Gårdshuset under städdagen? Anmäl dig till Kerstin Ringman, tel 070-533 33 06, senast torsdag den 22/4.

 

Samling kl 09.30, kaffe kl 11.00 och enkel lunch kl 13.00.

Ytterligare en container för trädgårdsavfall kommer att finnas från torsdag kväll till måndag. Skrymmande avfall läggs i första hand i den öppna containern. Även släpkärran finns tillgänglig för direkttransport till soptippen om du har mycket avfall.

Övriga arbeten som ska utföras under städdagen:

Krattning och reparation av förstörda gräsmattor. Jord och täckbark kommer att finnas och är i första hand avsett för gemensamma ytor. Sopa ur soprum, förråd och cykelgarage, rengöring av fontän, ta ut bänkar och bord.

 

Märkning av cyklar obligatoriskt, omärkta cyklar och övrigt i cykelgaragen som inte tas om hand av ägarna kommer att bortforslas. Observera att cykelgaragen är avsedda för cyklar som används. Oanvända, urväxta och trasiga cyklar förvaras i de egna förråden då platsen i cykelgaragen är begränsad.

 

När alla arbetsuppgifter som avser de gemensamma ytorna (kolla med varandra) inom området är utförda är det fritt fram att fortsätta i de egna trädgårdarna. Passa på att röj på tomten medan det finns fler containrar på plats.

 

Om du av olika orsaker inte kan/vill delta på själva städdagen kan du bidra genom att utföra sedvanlig städning innan städdagen. Kolla gärna om det finns tomma soptunnor som behöver rengöras. Matavfallskärlen (bruna) töms varje onsdag och hushållsavfallet (gröna) varannan onsdag.

 

Stämman

Efter konsultation med RevisorsCentrum har styrelsen beslutat att skjuta även på årets stämma som var planerad att genomföras den 25/5. Preliminärt nytt datum 29/6.

Styrelsen

BRF Västra Skogen